Verificare whois nume domeniu

Verificati pentru a vedea cine a inregistrat orice adresă Web. Dacă adresa web este disponibila, o puteti inregistra prin intermediul nostru sau singuri

 
 
 
 

Sugestii si servicii pentru fiecare domeniu înregistrat!

Cont gratuit de e-mail

Primește 2 adrese de e-mail personalizate, cum ar fi mail@yourdomain.com, cu protecție gratuită împotriva fraudei, spam și virus.

Politica de confidentialitate

Obțineți acces la protecția confidențialității gratuite cu fiecare nume de domeniu pe care îl înregistrați. Mențineți-vă confidențialitatea și preveniți spam-ul prin e-mail mascând publicul dvs. care prezintă detalii.

Management DNS

Serviciu DNS gratuit pe viață care vă permite să vă gestionați înregistrările DNS pe infrastructura noastră DNS distribuită la nivel mondial și extrem de redundantă.

Transmiterea domeniului

Indicați-vă numele de domeniu gratuit pe un alt site web! Redirecționați utilizatorii atunci când tastați numele dvs. de domeniu într-un browser (cu / fără mascare de domeniu și SEO)

Trimitere prin e-mail gratuit

Creați înainte de e-mail gratuit și redirecționați automat e-mailul către conturile de e-mail existente.

Protecția împotriva furtului de domeniu

Protejați-vă ca domeniul să nu fie transferat accidental sau fără permisiunea dvs. cu protecția noastră gratuită împotriva furtului de domenii.

Bulk Tools

Unelte ușor de utilizat în sistem bulk tools pentru a vă ajuta să vă înregistrați, reînnoiți, transferați și efectuați alte modificări la mai multe nume de domeniu într-o singură etapă.

Control Panel ușor de utilizat

Folosiți Control Panel pentru a vă gestiona numele de domeniu, configurați conturile de e-mail, reînnoiți numele de domeniu și cumpărați mai multe servicii.